Lediga tjänster

Nu söker vi Lastbilschaufförer

Just nu söker vi lastbilschaufförer till våra distrikt i Sundsvall, Östersund, Umeå, Luleå och Mälardalen (Stockholm, Enköping och Uppsala).  
I första hand chaufförer för lokal distribution. Det vill säga, kortare transporter med flera stopp för lossning ute hos kund. Till vissa orter söker vi även CE-chaufförer för regionala och långväga transporter. 

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 19 april 2023.

Som lastbilschaufför, eller serviceproffs som vi kallar det, är du vårt ansikte utåt och därmed en viktig ambassadör för vårt företag och vårt varumärke. Förutom att ansvara för att våra kunders varor transporteras på ett så kostnadseffektivt, säkert och hållbart sätt som möjligt, träffar du även våra kunder varje dag. I vissa uppdrag ingår att du packar upp varor i butiken och träffar deras kunder. 

Du är en nyckelperson hos oss. Hur du agerar är avgörande för hur våra kunder uppfattar oss som leverantör och samarbetspartner. Att vara lastbilschaufför hos oss innebär därför ett stort ansvar. Utan dig får inte våra kunder sina varor. Det är därför av största vikt att du förstår din roll i logistikkedjan där hög kvalitet och personlig service är A och O. 

Vi sätter stort värde på vem du är som person. För att trivas hos oss är det bra om du är en ansvarsfull, kvalitetsmedveten och serviceinriktad person som tycker om att träffa kunder.

Hos oss får du ett bra jobb med frihet under ansvar, en arbetsgivare som erbjuder schyssta och rättvisa villkor, kompetensutveckling och möjlighet att påverka. Du får röra på dig mycket, många av våra förare går 10 000 steg under en arbetsdag! Dessutom får du köra lastbil i vårt fantastiskt vackra land och bidra till att hela Sverige kan leva – bara en sån sak!

Vi är ett logistikbolag som erbjuder helhetslösningar inom tempererad logistik. Det innebär att vi bland annat transporterar livsmedel till butiker, restauranger, skolor och vårdboenden runt om i Sverige. De flesta av våra kunder behöver sina varor på morgonen eller under tidig förmiddag. Det betyder att som lastbilschaufför hos oss jobbar du ofta natt eller tidiga morgnar. Då jobbet innebär många korta transporter och lossning hos kund tillbringar du ibland mer tid på släpet än i bilen. Det innebär att du inte får vara rädd för att hugga i och jobba med kroppen. 

Vår fordonsflotta består idag av cirka 200 egna lastbilar. Merparten av dessa går fortfarande på diesel men ett intensivt arbete pågår för att ställa om hela flottan från fossila till förnybara bränslen.

För att arbeta som lastbilschaufför hos oss krävs att du har truckkort, körkort C eller CE och YKB-utbildning. Utöver detta krävs att du kan läsa, tala och förstå svenska och/eller engelska.

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer:

  • CE-respektive C-körkort
  • YKB
  • Färdskrivarkort
  • Svensktalande
  • Truckkort samt ADR är meriterande

Arbetstider:
Schema som kan inkludera kvällar och vissa helger.

Ansökan:
Ansökan skickas via mejl till maria.ryberg@kylofrysexpressen.se

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 19 APRIL 2023


Vi är alltid intresserade av duktiga chaufförer som vill arbeta extra.
Vår terminal ligger i Årsta men våra körningar utgår även från Enköping och Uppsala. Det går naturligtvis även utmärkt att göra en intresseanmälan inför framtida lediga tjänster!

Vänligen följ denna länk till ansökningsformulär


Inga ansökningar via mail, endast formulär.

Kyl- och Frysexpressen har levererat gods till nöjda kunder sedan 1897.
Över 120 års erfarenhet borgar för att vi är en arbetsgivare man kan lita på!